Industrijsko Čiščenje Strojev

Periodični in načrtovani vzdrževalni ukrepi so cilj vsakega dobrega gospodarja. Pri uporabi hladilno mazalnega sredstva ( emulzija ), je čiščenje rezervoarja in stroja največkrat povezano s kvaliteto in življenjsko dobo. Če se pojavijo težave: neprijeten vonj, korozija, zmanjšan pretok, lepljivi depoziti, dim ali celo zdravstvene težave ljudi, je ukrepanje nujno. Izkoristite priložnost in industrijsko čiščenje strojev opravite pravočasno, pred slabo voljo in z velikimi stroški povezanimi izpadi.

Zakaj Smo Najboljši?

Naša storitev je prilagojena mobilnosti s kratkim odzivnim časom in kljub temu zagotavljamo učinkovitost.

Storitev industrijskega čiščenja izvajamo z najsodobnejšo opremo in usposobljenimi operaterji. Zaupajo nam referenčna podjetja v kovinskopredelovalni industriji.

Strokovnjaki, svetovno znani proizvajalci, dobavitelji maziv in opreme nam nudijo strokovno in tehnično podporo. Smo inovativni, spremljamo trende in se dodatno izobražujemo.

Za vse tiste, ki želijo sami aktivno sodelovati pri čiščenju, omogočamo ob asistenci našega operaterja, samostojno uporabo dodatne opreme.

Nasvet: Pred zamenjavo emulzije obvezno očistite stroj. Le tako se bo ugotovila razlika in kvaliteta. Omogočimo hladilno mazalnemu sredstvu svoj namen.

industrijsko čiščenje strojev pred čiščenjem

industrijsko čiščenje strojev

Stroj-Pred Čiščenjem

industrijsko čiščenje strojev čist stroj

industrijsko čiščenje strojev

Stroj-Po Čiščenju

Odstranjevanje Nečistoč In Dezinfekcija

V rezervoarju nakopičene usedline zmanjšujejo pretok emulzije, izpiranje, mašijo inštalacijo, učinek hlajenja in pospešujejo razvoj bakterij. Zaradi vdora tujega olja in drugih nečistoč nastaja dim in trdovratni depoziti. Zmanjšana antikorozijska zaščita, lepljive površine, madeži in drugi depoziti poškodujejo stroj in opremo.
Poveča se obraba in skrajša življenjska doba orodja. Obdelava in površina obdelovanca je nekvalitetna. Nečistoče so hrana bakterijam in gradivo za rast gob.

Nasvet: Pred zamenjavo emulzije priporočamo uporabo sistemskega čistilnega sredstva. Občutljive komponente stroja, ki jih ne smemo prati z vodo, razmastimo, očistimo in dezinficiramo s suho paro ( 180°C ) ali suhim ledom ( – 80°C ).

Rezervirajte Termin

Pred naslednjim čiščenjem se nam oglasite!

Rezervirali bomo termin in vam posredovali dodatne informacije ter našo ponudbo. Industrijsko čiščenje strojev opravimo hitro in kvalitetno.
Rezervirajte Termin